Sbírejte známky a získejte slevu na exkluzivní výrobky Tefal

PLASTOVÁ VÍKA
RENDLÍK
PÁNEV
ODNÍMATELNÁ RUKOJEŤ
WOK
NÍZKÝ HRNEC
SKLENĚNÉ POKLICE
3-dílná sada
Ø 16 + 18 + 22 cm
-50%
MÍSTO 289,90 Kč
10 ZNÁMEK + 144,90

Ingenio PLASTOVÁ VÍKA

Vaříme v rendlíku nebo pečeme v troubě, podáváme jídlo přímo ke stolu a pak zbytek uložíme do lednice. Od 16 cm do 22 cm, ideální pro všechny pánve Ingenio.

Video recepty

Jednoduchý ovocný chlebíček
Jednoduchý ovocný chlebíček
-60%
Ø 16 cm
MÍSTO 854,90 Kč
10 ZNÁMEK + 339,90
Ø 18 cm
MÍSTO 974,90 Kč
10 ZNÁMEK + 389,90
Ø 22 cm
MÍSTO 1070,00 Kč
10 ZNÁMEK + 429,90

Ingenio RENDLÍK

Díky své nerozbitné, robustní vnitřní a indukční úpravě je rendlík Ingenio schopný zajistit vysokou úroveň vaření. Je ideální pro přípravu soté či guláše a to i bez přidaného oleje.

Video recepty

Přílohová polenta s jemným mákem
Přílohová polenta s jemným mákem
Jednoduchý ovocný chlebíček
Jednoduchý ovocný chlebíček
Špenátová omeleta s fetou
Špenátová omeleta s fetou
Ø 24 cm
Ø 28 cm
-60%
Ø 24 cm
MÍSTO 999,00 Kč
10 ZNÁMEK + 399,90
Ø 28 cm
MÍSTO 1190,00 Kč
10 ZNÁMEK + 479,90

Ingenio PÁNEV

Pánev Ingenio je schopna zajistit vysokou úroveň vaření. Díky své nerozbitné, robustní vnitřní a indukční úpravě je pánev ideální pro smažení a pražení, a to i bez oleje.

Video recepty

Krůtí maso s cuketou a smaženou rýží
Krůtí maso s cuketou a smaženou rýží
Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí
Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí
Banánové palačinky s javorovým sirupem a borůvkami
Banánové palačinky s javorovým sirupem a borůvkami
-50%
MÍSTO 479,00 Kč
10 ZNÁMEK + 239,90

Ingenio ODNÍMATELNÁ RUKOJEŤ

Snadné používaní i jednou rukou. Patentovaná rukojeť Ingenio je výsledkem dvacetiletého vývoje a důkladného testování.

Video recepty

Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou
Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou
Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí
Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí
Banánové palačinky s javorovým sirupem a borůvkami
Banánové palačinky s javorovým sirupem a borůvkami
Ø 28 cm
-60%
MÍSTO 1199,90 Kč
10 ZNÁMEK + 484,90

Ingenio WOK

Díky své nerozbitné, robustní vnitřní a indukční úpravě dokáže wok zajistit vysokou úroveň vaření. Je ideální pro přípravu míchaných a asijských pokrmů nebo zeleniny na grilu, a to i bez oleje.

Video recepty

Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou
Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou
Ø 24 cm
-60%
MÍSTO 1124,00 Kč
10 ZNÁMEK + 449,90

Ingenio NÍZKÝ HRNEC

Díky své nerozbitné, robustní vnitřní a indukční úpravě je hrnec Ingenio schopen zajistit vysokou úroveň vaření. Je ideální pro přípravu omáček.

Video recepty

 Čokoládový koláč z pánvičky
Čokoládový koláč z pánvičky
-60%
Ø 16 cm
MÍSTO 400,00 Kč
10 ZNÁMEK + 199,90
Ø 18 cm
MÍSTO 420,00 Kč
10 ZNÁMEK + 209,90
Ø 22 cm
MÍSTO 440,00 Kč
10 ZNÁMEK + 219,90
Ø 24 cm
MÍSTO 479,00 Kč
10 ZNÁMEK + 239,90
Ø 28 cm
MÍSTO 529,00 Kč
10 ZNÁMEK + 264,90

Ingenio SKLENĚNÉ POKLICE

Průhledné skleněné poklice: optimální řešení pro pohodlné vaření a dokonalé skladování díky knoflíku.

Video recepty

Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí
Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí
Přílohová polenta s jemným mákem
Přílohová polenta s jemným mákem
Jednoduchý ovocný chlebíček
Jednoduchý ovocný chlebíček

Jak Vám mohou výrobky Ingenio usnadnit život?

Ideální začátek pro lahodné vaření.

Ideální začátek pro lahodné vaření.

Můžete je vložit do ledničky

Můžete je vložit do ledničky.

Díky odnímatelné rukojeti je můžete vložit do trouby

Díky odnímatelné rukojeti je můžete vložit do trouby.

Snadné čištění a mytí v myčce

Snadné čištění a mytí v myčce.

Vhodné k servírování

Vhodné k servírování.

Složte jeden do druhého a ušetříte místo v kuchyni

Složte jeden do druhého a ušetříte místo v kuchyni.

Jak na to?

Tefal Ingenio Force Family

Nákup v prodejně
Nákup online
1
Sbírejte známky za každých 100 Kč Vašeho nákupu.
1
Sbírejte známky za každých 100 Kč Vašeho nákupu.
2
Nalepte známky na kartičku, kterou dostanete k nákupu
2
Nalepte známky na kartičku, kterou dostanete k nákupu
3
Za 10 známek obdržíte slevu 60 % na výrobky Tefal Ingenio Force. Jestliže máte kartu Clubcard, stačí nasbírat jen 7 známek.
3
Za 10 známek obdržíte slevu 60 % na výrobky Tefal Ingenio Force. Jestliže máte kartu Clubcard, stačí nasbírat jen 7 známek.
4
Při nákupu předložte vyplněnou kartičku a sleva Vám bude automaticky odečtena.
4
Při nákupu předložte vyplněnou kartičku a sleva Vám bude automaticky odečtena.
Známky budou vydávány od 30. srpna do 2. ledna 2018 a výrobky se slevou bude možné zakoupit od 30. srpna do 16. ledna 2018 nebo do vyprodání zásob.
Na Tesco online nákupy budete moci již brzy získat známky i produkty Tefal.
Děkujeme Vám za trpělivost.

Recepty

Užijte si Tefal Ingenio FORCE ve své vlastní kuchyni

Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou
Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou
Krůtí maso s cuketou a smaženou rýží
Krůtí maso s cuketou a smaženou rýží
Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí

Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou

Čas přípravy:
30 min
Přísady:
300 g zelených fazolek
200 g hovězích plátků
olivový olej
sůl
pepř
1 cibule
100 g slaniny
1 lžíce mouky
voda
1 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
Postup
1
2
3
4
5


Fazolky omyjte, nakrájejte je na 5 - 7 cm kousky a uvařte je ve slané vodě. Po uvaření vodu slijte.

Na trošce oleje osmažte cibulku nakrájenou na jemno, přidejte hovězí maso nakrájené na kostičky a plátky slaniny. Zalijte vodou, vmíchejte mouku a nechte vařit, dokud se voda neodpaří.

Po změknutí masa přidejte do směsi zelené fazolky, sójovou omáčku, sůl a prolisovaný česnek. Pořádně promíchejte a pak směs na prudko opékejte.

Podávejte s rýží.

Krůtí maso s cuketou a smaženou rýží

Čas přípravy:
30 min
Přísady:
300 g rýže
400 g krůtích prsou
olej
2 cukety
kurkuma
sójová omáčka (Tamari)
chilli
sůl
Postup
1
2
3
4
5

Rýži uvařte podle návodu.

Krůtí prsa nakrájejte na kostičky a osmažte je na oleji. Přidejte sůl, kurkumu, sójovou omáčku a chilli.

K téměř hotovému masu přidejte cuketu nakrájenou na kostičky a osmažte.

Přimíchejte rýži a osmažte na prudko.

Rychlá pizza z pánvičky s paprikou a červenou cibulí

Čas přípravy: 15 min
Přísady: 4 lžíce zakysané smetany, 4 lžíce majonézy, 2 vajíčka, 9 lžic hladké mouky, špetka soli, olivový olej, malá červená paprika, červená cibule, mozzarella, parmezán, bazalka
Postup:

V míse smíchejte vejce, zakysanou smetanu, majonézu a sůl. Poté přidejte mouku a pořádně promíchejte do hladka. 
Rozpalte olej na pánvičce a vlijte na ni připravené těsto. Nahoru položte mozzarellu, kroužky cibule a proužky červené papriky.
Připravenou pizzu vložte na 10 minut do trouby.
Před podáváním posypte parmezánem a ozdobte lístky bazalky.

Banánové palačinky s javorovým sirupem a borůvkami
Pečené slaninové rolky plněné mletým masem
Pečené slaninové rolky plněné mletým masem
Přílohová polenta s jemným mákem

Banánové palačinky s javorovým sirupem a borůvkami

Čas přípravy: 20 min
Přísady: 1 banán, 1 hrnek mléka, 3/4 hrnku hladké mouky, 1 lžička skořice, 1 lžička vanilkového cukru, 2 lzičky kokosového oleje, javorový sirup, borůvky
Postup:

Smíchejte banán, mléko, skořici, mouku a vanilkový cukr a vymíchejte do těsta.

Přidejte tekutý kokosový olej a pořádně rozmíchejte.

Palačinky smažte na pánvi.

Podávejte s borůvkami a pak palačinky přelijte javorovým sirupem.

Pečené slaninové rolky plněné mletým masem

Přísady:
500 g mletého hovězího masa
15 g strouhané goudy
2 vejce
2 krajíce chleba
½ hrnku mléka
2 stroužky česneku
1 cibule
sůl a pepř dle chuti
400 g slaniny
Postup
1
2
3
4
5

Krajíce chleba nechte nasáknout mlékem, pak k nim přidejte mleté maso, na jemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, pepř, goudu a vajíčka.

Pořádně promíchejte a ze vzniklé hmoty vytvořte válečky nebo kuličky, které následně zabalte do plátků slaniny.

Kuličky nebo válečky ze všech stran opečte na pánvi a poté pečte 45 minut v troubě na 180 °C.

Podávejte s bramborem a kyselým zelím nebo okurkami.

Přílohová polenta s jemným mákem

Čas přípravy: 30 min
Přísady: 4 hrnky vody, 1 hrnek polenty, 2 lžíce jemného máku, ½ hrnku mascarpone, ½ hrnku ricotty, sůl
Postup:

Přiveďte vodu k varu a vsypte do ní polentu. 
Pořádně promíchejte a přidejte sůl. Až začne polenta houstnout, přisypte mák.
Poté přimíchejte mascarpone a ricottu.
Pečte v troubě cca 5 minut, dokud polenta nezezlátne.
Takto připravená polenta se skvěle hodí jako příloha k hovězímu masu.


Jednoduchý ovocný chlebíček
Čokoládový koláč z pánvičky
Špenátová omeleta s fetou

Jednoduchý ovocný chlebíček

Čas přípravy: 100-110 min
Přísady: 1 hrnek třtinového cukru, ½ hrnky vody, ¼ hrnku másla, 1 lžička skořice, ½ lžičky mletého hřebíčku, 1 lžička mletého zázvoru, ½ lžičky soli, 2 hrnky sušených rozinek, 2 vejce, 1 a ½ hrnku špaldové mouky, 1 lžička jedlé sody, 1 lžička vanilkového extraktu, 1 hrnek kandovaného ovoce
Postup:

Máslo nechte rozpustit na pánvi spolu s cukrem, kořením a rozinkami. Opékejte na středním plameni asi 5 minut. Poté odstavte a nechte vychladnout.
Do vzniklé směsi přidejte vejce, mouku, jedlou sodu, vanilkový extrakt a kandované ovoce a pořádně promíchejte.
Vložte na 50 minut do trouby. Po upečení nechte vychladnout.Pokud je tento chlebíček správně skladován, vydrží čerstvý i několik dní. Můžete ho i zamrazit.  

Čokoládový koláč z pánvičky

Přísady: 110 g másla, 150 g třtinového cukru, 1 vejce, vanilkový extrakt, 190 g polohrubé mouky, 110 g másla, ¾ lžičky kypřicího prášku, špetka soli, 150 g čokolády (různé druhy - hořká, bílá, mléčná), zmrzlina na ozdobu
Postup:

Troubu předehřejte na 180 °C. V pánvi na mírném ohni rozehřejte máslo.
Pánev odstraňte z plotýnky a mícháním rozpusťte cukr. Směs nechte vychladnout a poté přidejte vejce a vanilkový extrakt. Pořádně promíchejte.
V misce smíchejte sůl, kypřicí prášek a mouku. Přidejte do pánve a promíchejte.
Do vzniklého těsta přidejte kousky čokolády a rovnoměrně rozetřete na pánev.
Vložte na 20 minut do trouby.
Podávejte ozdobené oblíbenou zmrzlinou. Doporučujeme vanilkovou, která podtrhne chuť čokolády.

Špenátová omeleta s fetou

Čas přípravy: přibližně 35 min.
Přísady: 200 g baby špenátu, 2 lžíce olivového oleje, 8 vajíček, 150 g sýru feta, mořská sůl, černý pepř, sušené oregáno
Postup:

Předehrejte trouby na 180 °C.
Na pánvi o průměru 22 cm rozehřejte olej. Špenát nechte zatáhnout.
Rozkvedlejte vejce a vlijte je na špenát.
Posypte rozdrobenou fetou a posypte solí a pepřem.
Dejte zapéct na 30 minut do trouby.
Omeletu posypte oregánem, nechte lehce vychladnout a podávejte rozkrájenou na trojuhelníčky.