zpět na Recepty

Rozbalený štrůdl z ovesných vloček

doba přípravy

 50 minut

suroviny

  • 150 g mletých ovesných vloček
  • 200 g nízkotučného tvarohu
  • 50 ml vody
  • 2 lžicky stévie
  • 150 g nastrouhaných jablek
  • 1 lžička skořice
  • 50 g lískových ořechů (najemno nasekaných)
Nakoupit suroviny online

Postup

V míse si smícháme vločky, tvaroh, vodu a lžičku stévie.

Na plech vyložený pečicím papírem navrstvíme vločkovou směs (aby byla tlustá cca 2,5 cm).

Doprostřed navrstvíme strouhaná jablka smíchaná se skořicí, 1 lžičkou stévie a ořechů. Pomocí pečicího papíru štrúdl zabalíme a dáme péct do trouby na 190 °C na cca 35 minut.

Mějte všechny tipy a recepty na dosah ruky!

Stáhněte si naši kuchařku
plnou skvělých nápadů

Stáhnout