Návrat Domů Vánoční Stánky Přání ze sněhové Vločky Sváteční Nabídka  

Pečený kapr

Kapra umyjte, položte, odřízněte ocas, oklepejte a osolte. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na plátky. Vložte cibuli a snítky petržele dovnitř ryby; zbytkem cibule pečlivě obložte rybu a zabalte ji do fólie. Uložte přes noc do chladničky.

Další den odstraňte z kapra cibuli. Namažte rybu zvenčí i uvnitř máslem a pokrájeným česnekem. Rybu vložte do zapékací misky a obalte ji pečící fólií. Pečte asi 1 hodinu při teplotě 180 °C. Můžete přizdobit kuličkami barevného pepře.

Magické ingredience

Věci, které budete potřebovat.

1 kapr (cca 1 kg)
4 cibule
2 rovné lžíce másla
2 stroužky česneku
2 snítky kadeřavé petržele
koření: sůl
Více inspirace - jídlo a pití
Skutečná vůně domova díky několika výborným tipům na vánoční pokrmy a nápoje. Vaše Vánoce budou chutnat skvěle.
Matjes s nakládanou cibulkou a okurkou
Matjes s nakládanou cibulkou a okurkou
Veganská paštika s čočkou
Mandlová polévka
Pohankové knedlíčky plněné zelím a houbami