icon_search

    Staňte se absolventy naší Akademie kvality!

    Proč je lepší skladovat máslo spíš v lednici než na hlavě? Známe u šunky třídy jakosti od kosti? Mají chovatelé slepic identifikační čísla, stejně jako vejce, která snesou?

    Validity: 14.3 - 14.3.2018

    Za správné odpovědi odměny

    Znáte-li odpovědi na podobné otázky a troufáte si i na řadu dalších, měli byste za to něco dostat. Nejlépe nějakou odměnu. Proto jděte na stránky akademiekvality.cz, vyzkoušejte svoje znalosti ve velkém Akademickém kvízu a vyhrajte!

    Soutěžíme o 300 výher

    Prvních 100 výherců získá CD Pospolu u stolu, šňůrku na krk, skládací nákupní tašku a magnetku s Klasáčkem. Dalších 200 výherců získá šňůrku na krk, skládací nákupní tašku, sešit a magnetku s Klasáčkem.

    Kvalita je víc než cena!

    Čerstvost, zralost, původ, žádné náhražky, poctivé značení – to jsou jen některé z ukazatelů kvality potravin, které jsou pro vás naštěstí čím dál důležitější. Stejně dobře už asi víte, že cena nemusí hrát až takovou roli. Stačí lépe se vyznat ve složení potravin. Poradíme vám na webu akademiekvality.cz.

    Kvalitu poznáte na první pohled

    Když budete vybírat z těchto značek kvality, pak dostanete na stůl právě a jen potraviny splňující přísné parametry. Podívejte se na web a získáte jasnou představu, čemu dávat přednost tak, aby to bylo podle vaší chuti.

     

    Recepty

    ŠUNKOVÁ POMAZÁNKA

    PEČENÉ PLNĚNÉ BRAMBORY

    ZAPEČENÝ CHLÉB S VEJCEM

    JABLEČNÝ BERÁNEK (HRNKOVÝ)

    Jak na to

    Jak na to

    Jak na to

    Jak na to

    Mobilní aplikace
    Potraviny
    on-line
    Zobrazit více