icon_search

    Láká vás Norsko? Objevte ho na talíři! 30% slevy na filety z norského lososa a s receptem navrch.

    Platnost: 3. 8. - 9. 8. 2016

    Ne nadarmo platí losos za krále mezi rybami.

    Validity: 2.8 - 1.8.2016

    Nízký obsah tuku, skvělá chuť a velké množství kvalitní bílkoviny, omega-3 mastných kyselin a vitaminu D z této ryby dělá plovoucí lékárnu. Abyste ho mohli pořádně vychutnat, tento týden jsme u filetů z norského lososa snížili ceny o rovných 30 %. A pro ty, kdo rádi posouvají chuťové zážitky, jsme navrch přidali ještě recept na marinovaného lososa na grilu. Vyzkoušejte sami a už nikdy ho nebudete chtít jinak.

    Marinovaný losos
    • 5 filet z lososa s kůží
    • 100 ml sójové omáčky
    • 100 g třtinového cukru
    • 100 ml vody
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 3 stroužky česneku
    • sůl a pepř
    • citrón

    Filety nasolíme, opepříme a potřeme rozmačkaným česnekem. Poté je naložíme do směsi sójové omáčky, třtinového cukru a vody. Než maso naložíte, zkontrolujte, že se cukr dobře rozpustil. Filety do směsi vkládejte vždy kůží dolů. Losos má jemné maso, proto stačí marinovat zhruba dvě hodiny. Grilování začínejte vždy stranou bez kůže. Maso se tak méně vysouší. Grilujte přibližně 8 minut z každé strany, dokud maso nezačne vypouštět bělmo. Servírujte s rýží nebo zeleninovým salátem a plátkem citrónu.

    Akční nabídka je platná od 3. 8. 2016 od 8 hodin. Dostupnost výrobků se může lišit podle Vámi vybrané prodejny, prohlédněte si náš nový leták.

    Mobilní aplikace
    Potraviny
    on-line
    Zobrazit více