icon_search

    Základ české kuchyně? Kvalitní zelenina! Máme ji pro vás za ceny až o 35 % nižší!

    Platnost: 21. 9. - 27. 9. 2016

    Pokud milujete českou kuchyni, tak dobře víte, že při přípravě vašich oblíbených receptů se neobejdete bez kvalitních brambor, cibule nebo třeba bílého zelí na krouhání.

    Validity: 20.9 - 19.9.2016

    Vždy se hodí mít doma pár kousků do zásoby. Aby vám vydržely co nejdéle, dali jsme pro vás dohromady i pár základních tipů na jejich šetrné skladování. Dále u nás za skvělé ceny tento týden nakoupíte i svazek červených ředkviček, šťavnaté citrony Sungrown, cherry rajčátka, čerstvé fíky, zahradní žampiony nebo oblíbená křupavá červená jablka Gala.

    CO VÁM V KUCHYNI NESMÍ CHYBĚT

    CIBULE

    Už při nakupování koukejte na ty s pěknou slupkou, na omak musí být pevné, tvrdé a neměly by z nich vyrážet žádné výhonky. Na skladování vyberte suché, temné a dobře větrané místo. V případě, že vám cibule zmrzne, nechte ji před použitím pomalu dojít do pokojové teploty.

    BRAMBORY

    V teplejším prostředí začnou rychle klíčit, ztrácet vlhkost a hnít. Proto je dlouhodobě skladujte při teplotách 4–5 °C, krátkodobě maximálně do 8 °C. Pozor si ale dejte i na nižší teplotu než 3 °C, to pak brambory namrzají a chutí sládnou. Nejlepším místem je dobře větratelný tmavý sklep. Když jim dobře „ustelete“, vydrží pět až osm měsíců.

    BÍLÉ ZELÍ NA KROUHÁNÍ

    Celé hlávky vydrží v lednici nebo na chladném, tmavém a suchém místě až dva týdny, čerstvě sklizené se zachovají i delší dobu.

    Ovoce a zelenina

    Ovoce a zelenina

    Akční nabídka je platná od 21. 9. 2016 od 8 hodin. Dostupnost výrobků se může lišit podle Vámi vybrané prodejny, prohlédněte si náš nový leták.

    Mobilní aplikace
    Potraviny
    on-line
    Zobrazit více