Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Koláč servírujte s kopečkem domácí šlehačky. Tato kombinace skvěle funguje.
V míse smícháme sůl a mouku. Po kouskách přidáváme máslo. Přilijeme vodu. Vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 120 minut odpočinout v lednici.
Těsto si rozdělíme na dvě poloviny. Jednou polovinou vysteleme dno pečicí formy i okraje. Druhou si prozatím uschováme.
Jablka oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Ty smícháme se stévií, skořicí a moukou. Vzniklou náplň naneseme do formy. Zbylé těsto rozválíme na placku a přikryjeme s ní náplň.
Koláč pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C zhruba 60 minut.