Recepty Hlavní jídla Ryby Avokádový salát s kousky ryby

Ingredience

4 treskové filety
hladká mouka (na obalení ryby)
100 ml extra panenského olivového oleje (a další na smažení)
3 avokáda (zralá)
200 g cherry rajčat
100 g rukoly (nebo polníčku)
2 chilli papričky
1 limetka
krémové balzamiko
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Filety tresky osolte, opepřete a zlehka obalte v hladké mouce.

2

Na pánvi s troškou olivového oleje orestujte rybu dozlatova, z každé strany asi 3 minuty.

3

Zralá avokáda vypeckujte, oloupejte a nakrájejte na kostičky.

4

Avokádo smíchejte s cherry rajčátky, polníčkem a chilli papričkami.

5

Salát dochuťte šťávou z limetky, olivovým olejem, balzamikovým octem, solí a pepřem.

6

Podávejte s orestovanou rybou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3