Avokádový salát s kousky ryby (může být i tuňák v konzervě)
4 filety tresky
hladká mouka na obalení ryby
100 ml extra panenského olivového oleje
trocha extra panenského olivového oleje na smažení
3 zralá avokáda
200 g cherry rajčatek
100 g polníčku nebo rukoly
2 chilli papričky
1 limetka
krémový balzamikový ocet
sůl
pepř
Filety tresky osolte, opepřete a zlehka obalte v hladké mouce.
Na pánvi s troškou olivového oleje orestujte rybu dozlatova, z každé strany asi 3 minuty.
Zralá avokáda vypeckujte, oloupejte a nakrájejte na kostičky.
Avokádo smíchejte s cherry rajčátky, polníčkem a chilli papričkami.
Salát dochuťte šťávou z limetky, olivovým olejem, balzamikovým octem, solí a pepřem.
Podávejte s orestovanou rybou.
Více informací
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.