Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Máslo vyndáme z ledničky a necháme ho změknout, aby se nám s ním lépe pracovalo.
Česnek oloupeme, rozdrtíme a nakrájíme na drobno. Smícháme jej s máslem. Přidáme sůl a na jemno nakrájenou pažitku, petrželku a bazalku. Vše dobře promícháme, aby se chutě spojily.
Připravíme si bagety. Bagety rozkrojíme na dvě části a ještě na půlky. Na povrch každé půlky poklademe kousek bylinkového másla.
Vezmeme si papír na pečení, zmačkáme jej a polijeme vodou. Do mokrého papíru zabalíme bagety.
Zabalené bagety vložíme do předehřáté trouby na 180 °C, pečeme asi 10 minut. Díky mokrému papíru budou bagety krásně nadýchané a na povrchu křupavé, nevysuší se.