Recepty Předkrmy Teplé Bagetka s domácím bylinkovým máslem

Ingredience

4 větší bagety

200 g másla

čerstvá pažitka

čerstvá petrželka

1 stroužek česneku

sůl

bazalka

Postup přípravy

1

Máslo vyndáme z ledničky a necháme ho změknout, aby se nám s ním lépe pracovalo.

2

Česnek oloupeme, rozdrtíme a nakrájíme na drobno. Smícháme jej s máslem. Přidáme sůl a na jemno nakrájenou pažitku, petrželku a bazalku. Vše dobře promícháme, aby se chutě spojily.

3

Připravíme si bagety. Bagety rozkrojíme na dvě části a ještě na půlky. Na povrch každé půlky poklademe kousek bylinkového másla.

4

Vezmeme si papír na pečení, zmačkáme jej a polijeme vodou. Do mokrého papíru zabalíme bagety.

5

Zabalené bagety vložíme do předehřáté trouby na 180 °C, pečeme asi 10 minut. Díky mokrému papíru budou bagety krásně nadýchané a na povrchu křupavé, nevysuší se.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4