Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Místo javorového sirupu vyzkoušejte skvělou jahodovou omáčku podle našeho receptu.
Oddělíme žloutek od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Máslo necháme změknout nebo ho můžeme lehce ohřát, abychom si urychlili přípravu.
Smícháme mouku, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr, špetku soli, žloutek a změklé máslo a vyšleháme. Nakonec přidáme opatrně bílkový sníh. Pokud je směs příliš hustá, přidáme mléko a v opačném případě mouku.
Do rozpáleného vaflovače nalijeme těsto a upečeme křupavé vafle. Teplé vafle podáváme polité javorovým sirupem a s pokrájenými jahodami.