Recepty Předkrmy Teplé Bezlepkové dýňové placičky

Ingredience

1 hrnek cizrnové mouky
¾ hrnku dýňového pyré
½ hrnku čerstvých špenátových listů
½ hrnku mrkve (najemno nastrouhané)
½ hrnku jarní cibule (na jemno nakrájené)
2 lžíce čerstvého koriandru (2-3 lžíce)
¼ hrnku perlivé vody
1 lžička drceného chilli
½ lžičky kmínu
2 lžíce slunečnicového oleje (2-4 lžíce)

Postup přípravy

1

V misce smíchejte všechny ingredience a na závěr přidejte perlivou vodu. Pokud bude směs příliš hustá, přidejte ještě trochu vody.

2

Ve velké pánvi si rozehřejte olej a smažte placičky (dvě lžíce těsta vyjdou na jednu placičku) z každé strany 3 – 6 minut dozlatova.

3

Následně je můžete podávat s čímkoliv, dle vaší chuti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3