Bio arašídové sušenky

Ingredience

150 g arašídového krému
100 g třtinového cukru
100 g ovesných vloček jemných
50 ml mléka
1 kávová lžička jedlé sody
Dle chuti
čokoládová poleva

Popis

TIP: Skladujeme-li sušenky na později, nejlépe nám vydrží v chladu v neprodyšné krabičce.

Postup přípravy

1

V míse smícháme arašídový krém s třtinovým cukrem a špetkou soli. Poté po částech přidáme najemno rozmleté ovesné vločky a jedlou sodu. Nakonec do směsi přilijeme mléko a vše dobře promícháme.

2

Ze směsi vytvarujeme kuličky o velikosti jedlé polévkové lžíce.

3

Kuličky umístíme na plech vyložený pečicím papírem. Uprostřed můžeme připravit důlek pro čokoládvoý nebo jiný krém. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 8 – 10 minut.

4

Po upečení necháme na plechu vychladnout a plníme krémem nebo necháme samotné.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3