Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Skladujeme-li sušenky na později, nejlépe nám vydrží v chladu v neprodyšné krabičce.
V míse smícháme arašídový krém s třtinovým cukrem a špetkou soli. Poté po částech přidáme najemno rozmleté ovesné vločky a jedlou sodu. Nakonec do směsi přilijeme mléko a vše dobře promícháme.
Ze směsi vytvarujeme kuličky o velikosti jedlé polévkové lžíce.
Kuličky umístíme na plech vyložený pečicím papírem. Uprostřed můžeme připravit důlek pro čokoládvoý nebo jiný krém. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 8 – 10 minut.
Po upečení necháme na plechu vychladnout a plníme krémem nebo necháme samotné.