Bio flapjacky s mandlemi a sušeným ovocem

Ingredience

150 g ovesných vloček (Bio)
100 g mandlí
50 g rozinek
50 g brusinek
50 g sušených meruňek
50 g strouhaného kokosu
4 polévkové lžíce kokosového oleje (Bio)
4 polévkové lžíce datlového sirupu (Bio)
1 špetka soli

Postup přípravy

1

Ve výkonném mixéru mixujeme mandle s kokosovým olejem a datlovým sirupem tak dlouho, dokud se nevytvoří konzistence připomínající máslo. Poté přimícháme ovesné vločky, rozinky, brusinky, meruňky, kokos a špetku soli. Krátce promixujeme. Vznikne lepivá hmota, kterou přemístíme na plech vyložený pečicím papírem.

2

Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 10–15 minut do zhnědnutí okrajů.

3

Po upečení necháme odpočinout na plechu a poté nakrájíme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3