Bio špaldová kolečka s citronovou kůrou
Ingredience
300 g Bio špaldové mouky
100 g Bio kokosové oleje
100 g Bio rýžového sirupu
nastrouhaná citrónová kůra z půlky citronu
Postup přípravy
1
Špaldovou mouku smícháme s kokosovým olejem a rýžovým sirupem v hladké těsto a necháme vychladit v lednici alespoň jednu hodinu.
2
Po vyjmutí z lednice vyválíme na tenký plát, který posypeme nastrouhanou citrónovou kůrou. Poté vykrájíme kolečka.
3
Pečeme na plechu vyloženém pečícím papíře v troubě při teplotě 150 °C přibližně 15 minut.
4
Po upečení necháme vychladnout na plechu.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4