Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Začneme s masovou omáčku: cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme. Na 2 lžících olivového oleje smažíme dozlatova.
Přidáme mleté maso, mícháme a necháme oddělit na kousky, pomůžeme si vařečkou.
Jakmile je maso opečené, přidáme mletá rajčata, jemně nasekanou bazalku, tymián, oregano, sůl a pepř. Zamícháme, povaříme a dle chuti ještě dochutíme cukrem.
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu.
Hotové těstoviny podáváme s omáčkou, posypané parmazánem a ozdobené bazalkou.