Recepty Polévky Boršč z červené řepy

Ingredience

½ kg uzené krkovice (vařené)
6 brambor
2 mrkve (středně velké)
1 kořenová petržel
¼ celeru
bílé zelí (pár listů)
3 červené řepy
1 hrnek červených fazolí
2 vejce (vařená natvrdo)
4 vejce
1 zeleninový bujón
4 zakysané smetany
1 smetana ke šlehání

Postup přípravy

1

Brambory uvaříme spolu s kořenovou zeleninou a zelím, zvlášť uvaříme řepu a v jiném hrnku den namočené fazole. Změklou zeleninu a řepu scedíme a po zchladnutí nahrubo nastrouháme. Uvařené maso pokrájíme nadrobno. Všechny suroviny vsypeme do uzeného vývaru, Přivedeme k varu. Do polévky rozklepneme syrová vejce a dobře celou polévku ode dna zamícháme. Nakonec polévku zjemníme smetanou. Vlijeme sladkou i kysanou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 14. 10. od 8:00 do 20. 10. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2020/33_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8