Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Červená řepa musí přijít do vroucí vody, jinak zčerná.
Z mrazáku si vyndáme cca 2l hovězího vývaru s kousky uvařeného masa a dáme ho rozmrazit.
V hrnci si osmažíme cibuli, mrkev pokrájenou na kostičky, kousek celeru pokrájeného na kostičky, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, červenou papriku, drcený kmín, bobkový list, 4 kuličky nového koření, 4 lžíce rajského protlaku, vymačkané pokrájené kysané zelí a šťávu ze zelí.
To vše přelejeme hovězím vývarem s masem a až se polévka začne vařit, nastrouháme k ní nahrubo dvě menší červené řepy. Pak už jí vaříme jen tahem cca 20 minut.
Boršč nakonec dochutíme solí, cukrem, octem a podáváme se zakysanou smetanou.