Ingredience
2 l hovězího vývaru s kousky masa
1 cibule
1 mrkev
4 kuličky nového koření
4 lžíce rajského protlaku
kysané zelí
2 kousky červené řepy
3 stroužky česneku
kousek celeru
sůl
mletá červená paprika
drcený kmín
bobkový list
cukr
ocet
zakysaná smetana
Popis

TIP: Červená řepa musí přijít do vroucí vody, jinak zčerná.

Postup přípravy
1
Z mrazáku si vyndáme cca 2l hovězího vývaru s kousky uvařeného masa a dáme ho rozmrazit.
2
V hrnci si osmažíme cibuli, mrkev pokrájenou na kostičky, kousek celeru pokrájeného na kostičky, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, červenou papriku, drcený kmín, bobkový list, 4 kuličky nového koření, 4 lžíce rajského protlaku, vymačkané pokrájené kysané zelí a šťávu ze zelí.
3
To vše přelejeme hovězím vývarem s masem a až se polévka začne vařit, nastrouháme k ní nahrubo dvě menší červené řepy. Pak už jí vaříme jen tahem cca 20 minut.
4
Boršč nakonec dochutíme solí, cukrem, octem a podáváme se zakysanou smetanou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4