Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Upečte si cheesecake jako profesionálové. V našem článku najdete skvělé tipy pro dokonalý cheesecake.
Sušenky rozdrtíme v sáčku s pomocí paličky na maso. Pokud máte mixér, můžete sušenky rozmixovat.
Máslo necháme rozpustit a smícháme ho se sušenkami. Sušenkový základ rozprostřeme do formy a dáme ho do ledničky na 15 minut ztuhnout.
Oddělíme bílky od žloutků. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme s tvarohem, cukrem a mascarpone. Nakonec vmícháme sníh.
Náplň rovnoměrně rozetřeme na korpus a poklademe ho borůvkami.
Předehřejeme si troubu na 170 °C. Cheesecake pečeme 50 minut. Hotový cheesecake necháme v troubě vychladnout.