Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Šest plátků slaniny nakrájíme nadrobno a osmahneme dozlatova ve velkém hrnci. Vložíme do misky, ale tuk ze slaniny necháme v hrnci.
Do hrnce přidáme máslo, očištěnou a nakrájenou cibuli a osmahneme tak, aby zesklovatěla. Přidáme česnek a smažíme další 3 minuty. Posypeme moukou a důkladně zamícháme.
Přidáme oloupané a nakrájené brambory a zbytek surovin kromě čedaru, mladé cibule, zakysané smetany a slaniny na ozdobu.
Vaříme na mírném plameni, dokud brambory nejsou úplně měkké. Odložíme stranou, rozmixujeme tyčovým mixérem, postavíme na plamen, přidáme zakysanou smetanu a znovu vaříme alespoň 15 minut.
Podáváme teplé s čedarem, osmaženou slaninou a mladou cibulí.