Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Brambory uvarit, nechat vystydnout a oschnout. Pote oloupat, cca 2 brambory nastrouhat na hrubo, aby zustala v knedlikach nejaka bramborova struktura, zbytek na jemno. Do hromadky nastrouhanych brambory pridame mouku, sul a vejce. Vypracujeme testo ze ktereho si podle libosti udelame sisky. Ja jsem zvykla udelat 5 sisek, asi 15 cm dlouhych. Pri uvaleni sisek uz musime mit na plotne hrnec s varici vodou, protoze bramborove sisky rychle "uvadaj" Do vrouci slane vody dame asi na 10-15 minut. Po vyndani hned propichame vidlickou, aby se nesrazily. Muzeme po chvilce podavat, nebo nakrajet a uchovat do mrazaku. Potom staci jen vyndat, hodit na paracek a mate hned co k masu, spenatu, ke kureti na paprice apod.