Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme, vodu slijeme.
Brambory rozmačkáme, přidáme žloutky, máslo a polovinu soli, pepř, muškátový oříšek a ¾ smetany.
Směs vymícháme do hladkého pyré. Můžeme použít ruční šlehač.
Sáček na zdobení naplníme bramborovým pyré a na pečicí plech nastříkáme pusinky. Plech vložíme do lednice a necháme zchladit.
Troubu rozehřejeme na 190 °C. Rozšleháme celá vejce se zbytkem smetany. Vyjmeme plech z lednice a bramborové pusinky opatrně potřeme směsí vajec a smetany. Pečeme dozlatova.
1.Maso omyjeme, osušíme a odblaníme. Nakrájíme na plátky a opepříme. 2.Plátky opečeme na rozpálené pánvi z obou stran. Vyjmeme z pánve a necháme odpočinout stranou. 3.Nakrájíme očištěnou cibuli a opečeme ji na výpeku z masa. Přilijeme trošku horké vody a vaříme, dokud se voda neodpaří, poté přidáme maso. 4.Osolíme, přidáme horkou vodu nebo vývar tak, aby bylo maso ponořené. Hlídáme, abychom maso nepřipálili, a v případě potřeby podlijeme vodou nebo vývarem. Tip: Připravte nejdříve maso a až poté bramborové pusinky.