Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V misce si smícháme smetanu s podmáslím, přikryjeme ji potravinovou folií a takto necháme stát při pokojové teplotě alespoň 24 hodin. Hotový crème fraîche skladujeme v lednici do té doby, než jej budeme potřebovat (maximálně však týden).
Mrkve si očistíme a uvaříme doměkka v mírně osolené vodě.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a smícháme v míse s pokrájenými mrkvemi na kostičky, cibulí nadrobno, kukuřicí a hráškem.
Do základu bramborového salátu přidáme domácí crème fraîche a opatrně vše promícháme tak, aby se nám nepokazila textura surovin.
Salát můžeme podávat ihned nebo jej necháme do druhého dne vychladit v ledničce.