Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Bramborový salát s jablkem

Ingredience

1.5 kg brambor typu A

340 g majonézy

330 g zeleninové směsi k přípravě salátu

200 g jemného hrášku v nálevu

4 vařená vejce natvrdo

1 cibule

1 střední jablko

2 větší sterilované okurky

1 lžíce hořčice

pepř

sůl

jablečný ocet

Postup přípravy

1

Brambory omyjte a uvařte ve slupce. Pak je sceďte, nechte vychladnout, oloupejte a nakrájejte na kostičky do větší mísy.

2

Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a okurky, nastrouhaná vejce a jablko.

3

Zeleninovou směs i hrášek sceďte a rovněž přidejte do mísy, stejně jako hořčici a majonézu.

4

Pečlivě promíchejte a dochuťte pepřem, popřípadě jablečným octem a lehce solí.

5

Nechte rozležet do druhého dne a pak dle chuti dosolte.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Katalog vánočních dárků

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Katalogová nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 3. 12. od 8:00 do 24. 12. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/41X_5K.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
Tesco Katalog vánočních delikates

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Katalogová nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 4. 12. od 8:00 do 31. 12. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/41A_5K.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4