Recepty Saláty Bramborový salát s lehkou zálivkou

Ingredience

600 g červených brambor (malých)
1 červená cibule
2 kyselé okurky
1 jarní cibule
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce vinného octa
2 lžíce slunečnicového oleje
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Brambory si uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté si je i se slupkou pokrájíme na menší kousky. Červenou cibuli a okurky si nakrájíme nadrobno. Nať z jarní cibulky na kolečka. Všechny suroviny smícháme.

2

Do připravené směsi opatrně tak, abychom nepokazili strukturu brambor, vmícháme olej, ocet a hořčici. Nakonec ještě dochutíme solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3