Recepty Saláty Bramborový salát s lehkou zálivkou

Ingredience

600 g malých červených brambor

1 větší červená cibule

2 kyselé okurky

1 jarní cibulka

1 lžíce polotučné hořčice

1 lžíce vinného octa

2 lžíce olej

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Brambory si uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté si je i se slupkou pokrájíme na menší kousky. Červenou cibuli a okurky si nakrájíme nadrobno. Nať z jarní cibulky na kolečka. Všechny suroviny smícháme.

2

Do připravené směsi opatrně tak, abychom nepokazili strukturu brambor, vmícháme olej, ocet a hořčici. Nakonec ještě dochutíme solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4