Recepty Hlavní jídla Ryby Brambory na grilu zapečené s cibulí a kousky bílé ryby

Ingredience

500 g brambor typu A

4 filety mořského vlka nebo tresky

4 lžíce hladké mouky na obalení ryby

4 stroužky česneku

6 šalotek

čerstvý tymián

4 lžíce olivového oleje

150 g čedaru

sůl

pepř

Popis

Tip: Čedar můžete nahradit i eidamem nebo parmazánem.

Postup přípravy

1

Umyté brambory i se slupkou nakrájejte na měsíčky nebo kolečka. Dejte je do grilovacího tácku nebo plecháčku.

2

Přidejte nakrájené a v mouce obalené filety ryby.

3

Přidejte celé stroužky lehce podrceného česneku, na plátky nakrájenou šalotku.

4

Osolte, opepřete, přidejte tymián a zakapejte olivovým olejem.

5

Přikryjte alobalem a grilujte 20 minut. Podle potřeby promíchejte.

6

Zasypte nastrouhaným sýrem a nechte ještě zapéct, asi 8 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 21. 8. od 8:00 do 27. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/26_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4