Recepty Hlavní jídla Ryby Brambory na grilu zapečené s cibulí a kousky bílé ryby
Ingredience
500 g brambor typu A
4 filety mořského vlka nebo tresky
4 lžíce hladké mouky na obalení ryby
4 stroužky česneku
6 šalotek
čerstvý tymián
4 lžíce olivového oleje
150 g čedaru
sůl
pepř
Popis

Tip: Čedar můžete nahradit i eidamem nebo parmazánem.

Postup přípravy
1
Umyté brambory i se slupkou nakrájejte na měsíčky nebo kolečka. Dejte je do grilovacího tácku nebo plecháčku.
2
Přidejte nakrájené a v mouce obalené filety ryby.
3
Přidejte celé stroužky lehce podrceného česneku, na plátky nakrájenou šalotku.
4
Osolte, opepřete, přidejte tymián a zakapejte olivovým olejem.
5
Přikryjte alobalem a grilujte 20 minut. Podle potřeby promíchejte.
6
Zasypte nastrouhaným sýrem a nechte ještě zapéct, asi 8 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4