Recepty Hlavní jídla S masem Brambory s vepřovým masem a mrkví

Ingredience

500 g vepřové plece

1 cibule

2 lžíce řepkového oleje

3 mrkve

1 lžička cukru

1 lžíce citronové šťávy

špetka soli

špetka pepře

majoránka

500 g brambor typu B

Postup přípravy

1

Maso nakrájejte na menší kousky.

2

Na oleji orestujte nasekanou cibulku, přidejte maso, sůl a pepř.

3

Duste do měkka, asi 30 minut. Podle potřeby podlijte troškou vody.

4

Mezitím očistěte mrkev a nakrájejte ji na menší kousky. Přidejte je k masu a společně duste dalších 10 minut.

5

Dochuťte troškou cukru, citronovou šťávou a majoránkou.

6

Podávejte s uvařenými bramborami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4