Recepty Hlavní jídla Brambory s vepřovým masem a mrkví
Ingredience
500 g vepřové plece
1 cibule
2 lžíce řepkového oleje
3 mrkve
1 lžička cukru
1 lžíce citronové šťávy
špetka soli
špetka pepře
majoránka
500 g brambor typu B
Postup přípravy
1
Maso nakrájejte na menší kousky.
2
Na oleji orestujte nasekanou cibulku, přidejte maso, sůl a pepř.
3
Duste do měkka, asi 30 minut. Podle potřeby podlijte troškou vody.
4
Mezitím očistěte mrkev a nakrájejte ji na menší kousky. Přidejte je k masu a společně duste dalších 10 minut.
5
Dochuťte troškou cukru, citronovou šťávou a majoránkou.
6
Podávejte s uvařenými bramborami.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před týdnem
před 2 měsíci
30 min.
Dezerty