Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdříve si připravíme jíšku. Osmahneme cibulku na oleji, a jakmile zesklovatí, zaprášíme ji moukou.
Vše rozmícháme ve studené vodě, dokud nezmizí hrudky a vrátíme zpátky na sporák. Přidáme sůl a košťál z brokolice. Takto připravený vývar z košťálu necháme vařit alespoň 45 min, aby nám základ polévky pořádně provoně
Po uplynuté době košťál vyndáme a do vroucí polévky dáme pokrájené růžičky brokolice a vaříme maximálně 10 min, aby nám nezhnědla a zachovala si svěží zelenou barvu.
Poté celou polévku rozmixujeme dohladka, zjemníme smetanou, opepříme, dosolíme a můžeme podávat třeba s opečeným pečivem nebo krutonky.