Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Zavařené sklenice vždy nechávejte vychladnout dnem vzhůru.
Omyté broskve rozpůlíme a vypeckujeme. Do hrnce nasypeme cukr, přilijeme vodu a vaříme.
Sklenice naplníme připravenými broskvemi. Vanilkový lusk rozpůlíme, vnitřek nožem vyškrábneme a přidáme k cukrové vodě.
Lusk rozdělíme na díly a přidáme do sklenic.
Do rozvaru přidáme badyán, promícháme a 10 minut povaříme.
Do sklenic přidáme badyán, přilijeme nálev asi 1 cm pod okraj sklenice a zavíčkujeme. Sklenice zavaříme po jedné v mikrovlnce na vysoký výkon 4,5 minuty.