Recepty Předkrmy Studené Bruschetty s lososovým tatarákem

Ingredience

1 bageta
2 lžíce másla
500 g lososových filetů
½ červené cibule
50 g černých oliv
50 g kaparů
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronu (1 lžíce šťávy)
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce sekaného kopru
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Lososa nakrájíme na velmi jemné kousíčky, cibuli nadrobno a olivy na plátky. Vše promícháme spolu a přidáme kopr, kapary, olivový olej, hořčici, citronovou šťávu a trošku soli a pepře. Promícháme a necháme v lednici odležet.

2

Bagetu pokrájíme na plátky. V pánvi rozpustíme máslo, plátky bagety na něm opečeme dozlatova z obou stran.

3

Na plátky baget naneseme řádnou vrstvu tataráku a můžeme servírovat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3