Recepty Předkrmy Studené Bruschetty s lososovým tatarákem
Ingredience
1 bageta
2 lžíce másla
500 g filetu z lososa
1/2 červené cibule
50 g černých oliv
50 g kapar
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce nasekaného kopru
sůl
pepř
Postup přípravy
1
Lososa nakrájíme na velmi jemné kousíčky, cibuli nadrobno a olivy na plátky. Vše promícháme spolu a přidáme kopr, kapary, olivový olej, hořčici, citronovou šťávu a trošku soli a pepře. Promícháme a necháme v lednici odležet.
2
Bagetu pokrájíme na plátky. V pánvi rozpustíme máslo, plátky bagety na něm opečeme dozlatova z obou stran.
3
Na plátky baget naneseme řádnou vrstvu tataráku a můžeme servírovat.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept