Bublanina s nízkým obsahem laktózy
Ingredience
350 g hladké mouky
250 ml bezlaktózového mléka
250 g třešní
230 g moučkového cukru
80 g másla se sníženým obsahem laktózy
2 vajíčka
1 lžíce prášku do pečiva
1 lžička citronové kůry
mouka na obalení třešní
Postup přípravy
1
Mouku prosejeme a smícháme s práškem do pečiva. Máslo vyndáme z lednice a nakrájíme na plátky, aby nám změklo.
2
Žloutky oddělíme od bílků. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a žloutky. Z bílků vyšleháme tuhý pevný sníh.
3
Do směsi mouky a prášku do pečiva přidáme citronovou kůru, která dodá bublanině krásnou vůni. Přilijeme mléko, vmícháme žloutkovou směs a nakonec do těsta vmícháme sníh z bílků.
4
Předehřejeme troubu na 180 °C. Na plech položíme pečicí papír a nalijeme těsto. V mouce obalíme třešně, díky tomu nám neklesnou. Třešně rovnoměrně rozložíme do těsta a dáme péct do trouby na 25 minut.
5
Hotovou bublaninu necháme v troubě vychladnout a podáváme.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 10. 7. od 8:00 do 16. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/20_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4