Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Křidélka servírujte s dipem a kousky libovolné zeleniny.
Křidélka rozporcujeme. Ve friťáku rozpálíme dostatečné množství oleje. V hrnci zahřejeme máslo a přidáme utřený česnek, pepř a pálivou omáčku. Zamícháme a odstavíme z plamene.
V misce smícháme mouku, kajenský pepř, sladkou papriku a sůl. Do koření s moukou dáme kuřecí křidélka, obalíme je ve směsi, misku přikryjeme a necháme takto maso 60 minut odležet.
Křidélka osmažíme v oleji dozlatova. Poté je vyndáme a promícháme s připravenou omáčkou.