Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hrneček tmavého hrubého bulguru zalijeme 3 hrnky vařící vody, necháme ho hodinu nabobtnat, pak ho osolený vaříme cca deset min.
Bulgur scedíme, necháme vychladnout a promícháme s kapkou olivového oleje a kouskem šunky na kostičky.
Do druhé misky si nakrájíme půlku červené cibule, 2 ředkvičky, kousek červené papriky, kousek okurky, pár červených cherry rajčat, 3 pečené feferonky s rozmarýnem, jeden little gem a 2 hrsti rukoly.
Zeleninu zakapeme citrónem, dochutíme špetkou soli a promícháme jí s bulgurem a šunkou.
Nakonec salát podáváme v miskách s česnekovým dresinkem z bílého jogurtu a lžičkou rozmarýnu z pečených paprik.