Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme cibuli na nízkou teplotu. Přidáme balsamikový ocet, červené víno a javorový sirup. Vaříme po dobu 10 minut, dokud nevznikne výsledný dresink.
Předehřejeme troubu na 190 °C. Slaninu posypeme drcenými ořechy a pečeme po dobu 15 minut, aby byla dokonale křupavá.
Z mletého masa utvoříme dva burgery a smažíme je na pánvi nebo grilu po dobu 5 minut z každé strany. Dochutíme solí a kořením.
Nakrájíme hrušku na 4 kousky a restujeme je z každé strany po dobu jedné minuty.
Osmahneme žemle na pánvi nebo grilu. Na spodní díl žemle dáme dresink a na něj vyskládáme maso, dva kousky hrušky, dva kousky slaniny, modrý sýr a rukolu. Přikryjeme vrchním dílem žemle a celé upevníme zapíchnutím špejle.