Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso opepříme a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj placku tenkou cca 1,5 cm. V lednici ji necháme 30 minut ztuhnout. Na rozpálený gril vložíme maso a pečeme z každé strany zhruba 3-4 minuty (otáčíme jenom jednou). Maso necháme cca 5 minut odpočinout a poté z obou stran osolíme.
Housku rozkrojíme napůl a obě poloviny opečeme na grilu. Na horní díl položíme plátek sýra a necháme ho rozpustit. Na gril vložíme plátky slaniny, opečeme je do křupava.
Na spodní díl namažeme lžíci Tatarské omáčky Hellmann´s, poklademe plátky rajčat, na nudličky nakrájenou okurkou, přidáme druhou lžíci Tatarské omáčky Hellmann´s, maso, slaninu a přiklopíme houskou s rozteklým sýrem.