Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na rozpálenou pánev nalijeme kapku oleje a orestujeme hovězí maso. Vařečkou směs oddělujeme od sebe a mícháme.
Jakmile je maso osmažené, zalijeme ho rajčatovou omáčkou. Omáčce dodáme trochu pikantní chuti díky chilli pastě, pokud však pálivým jídlům nefandíte, klidně ji vynechejte.
Směs dusíme asi 10 minut. Mezitím si nastrouháme sýr, oloupeme česnek a fazole zbavíme nálevu. Směs ochutíme lisovaným česnekem, podle chuti přidáme oregano, kmín, pepř a sůl.
Do omáčky vmícháme sýr a fazole. Ještě krátce povaříme, aby se sýr rozpustil. Na druhé pánvi na sucho opražíme tortilly.
Hotovou směs necháme chvíli vychladnout. Tortilly naplníme směsí, zabalíme a hned podáváme, dokud je pokrm teplý.