Recepty Polévky Buřtguláš s krupicovými noky
Ingredience
2 cibule
4 buřty
4 větší brambory typu B
1 lžíce sladké papriky
1 stroužek česneku
2 lžíce sušené majoránky
1,5 l hovězího vývaru
3 vejce
Na noky
1 vejce
500 ml mléka
špetka soli
100 g krupice
Postup přípravy
1
Cibulku a česnek nasekejte a orestujte na řepkovém oleji.
2
Přidejte a orestujte na kostičky nakrájené buřty.
3
Odstavte a zaprašte paprikou, přidejte na kostičky nakrájené brambory. Zalijte vývarem a nechte vařit do změknutí brambor, asi 20 minut.
4
Noky si připravte zvlášť v hrnečku: Rozklepněte vejce, přidejte mléko a sůl. Krupici přidávejte postupně do takové hustoty těsta, aby se noky v polévce nerozpadly.
5
Noky tvarujte lžičkou a vkládejte je do vroucí polévky, vařte dalších 10 minut.
6
Nakonec přidejte na kostičky nakrájené natvrdo uvařené vejce.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 12. 6. od 8:00 do 18. 6. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/16_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4