Recepty Polévky Buřtguláš s krupicovými noky

Ingredience

2 cibule

4 buřty

4 větší brambory typu B

1 lžíce sladké papriky

1 stroužek česneku

2 lžíce sušené majoránky

1,5 l hovězího vývaru

3 vejce

Na noky

1 vejce

500 ml mléka

špetka soli

100 g krupice

Postup přípravy

1

Cibulku a česnek nasekejte a orestujte na řepkovém oleji.

2

Přidejte a orestujte na kostičky nakrájené buřty.

3

Odstavte a zaprašte paprikou, přidejte na kostičky nakrájené brambory. Zalijte vývarem a nechte vařit do změknutí brambor, asi 20 minut.

4

Noky si připravte zvlášť v hrnečku: Rozklepněte vejce, přidejte mléko a sůl. Krupici přidávejte postupně do takové hustoty těsta, aby se noky v polévce nerozpadly.

5

Noky tvarujte lžičkou a vkládejte je do vroucí polévky, vařte dalších 10 minut.

6

Nakonec přidejte na kostičky nakrájené natvrdo uvařené vejce.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 9. 10. od 8:00 do 15. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/33_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4