Recepty Hlavní jídla Buřtguláš

Ingredience

2 cibule (velké)

1 lžíce mletá červená paprika

2 lžíce sádla

10 brambor (záleží na velikosti)

kmín

2 stroužek česneku

2 klobásy

instantní jíška (nebo mouka)

Postup přípravy

1

Ve velké pánvi se silným dnem a pokličkou si rozpálíme sádlo, na kterém opečeme cibule a česnek. Jakmile zesklovatí, posypeme paprikou a také ji chvilku opečeme.

2

Poté přidáme na kostičky opečené brambory, sůl, pepř, kmín klobásu nakrájenou na kolečka, zalijeme vodou a necháme vařit asi 45 min, dokud brambory nezměknou a guláš nám trochu nezhoustne.

3

Jakmile budou brambory uvařené, můžeme guláš podle potřeby dochutit a podáváme s chlebem nebo jakýmkoliv pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4