Recepty Hlavní jídla S masem Buřty v pekáčku

Ingredience

cibule

5 ks papriky

5 ks rajčat

15 dkg sýra

1 ks omáčka

5 ks buřt

vepřové sádlo (na potření)

Postup přípravy

1

Pekáček vymažeme sádlem.

2

Oloupané buřty podélně rozkrojíme a pomažeme plnotučnou hořčicí.

3

Poklademe je na pekáček. Buřty bohatě zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí, nakrájenými paprikami a rajčaty (nejsou nutná).

4

Buřty zalijeme cikánskou nebo ďábelskou omáčkou. Dáme do vyhřáté trouby a zapékáme při asi 200 °C asi půl hodiny. Potom zasypeme strouhaným sýrem a ještě krátce zapékáme, až se sýr rozpustí.

5

Buřty podle Michelliny jsou rychlé a moc dobré. Zeleninu lze nahradit sterilovaným lečem. Buřty podle Michelliny podáváme ihned, ale dají se jíst i studené.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4