Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V malé misce smícháme olivový olej, sůl, mletý pepř a med. Vrchní část sýrů neřízneme (ne moc hluboko) do vzoru cik-cak a potřeme směsí. Napícháme do nich kousky rozmarýnu. Zabalíme do alobalu.
Zabalený sýr grilujeme 5–10 minut. Když je hotový, opatrně ho položíme na talíř, aby se neroztekl.
Mezitím si zkaramelizujeme vlašské ořechy. Máslo si na mírném ohni rozpustíme na pánvi. Vmícháme med a potom ořechy. Za stálého míchání opékáme na středně silném ohni 5 minut. Přendáme je na talíř vyložený pečicím papírem, aby se při chladnutí neslepily.
Bagetu si nakrájíme na tenké plátky a z každé strany ji 2 minuty opékáme na grilu.
Ještě teplý sýr podáváme se zkaramelizovanými ořechy a brusinkovou omáčkou. Opečené bagetky namáčíme do rozteklého sýra.