Recepty Předkrmy Teplé Camembert v těstíčku s brusinkovou omáčkou

Ingredience

1 balení listového těsta
1 camembert
2 lžičky brusinkové omáčky
1 vejce (rozšlehané)

Postup přípravy

1

Předehřejte troubu na 160°C. Vyložte plech pečicím papírem a připravte si těsto.

2

Z těsta uválejte čtverec, který bude přibližně 2 mm tlustý.

3

Poté camembert vložte doprostřed čtvercového těsta a přidejte brusinkovou omáčku.

4

Následně camembert do těsta zabalte tak, aby byl celý zakrytý.

5

Ze zbylého croissantového těsta můžete vytvořit oblíbené tvary, které můžete přidat nahoru na zabalený camembert.

6

Vše potřete rozšlehaným vajíčkem a pečte 15 – 20 minut dozlatova.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3