Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Připravíme si ratatouille. V malé misce smícháme olivový olej, prolisovaný česnek, sušené oregano, sušený tymián a sůl. Lilek, cuketu, rajčata, batát a očistěnou cibuli nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky. Z alobalu odtrhneme 4 větší kusy. Zeleninu navrstvíme do středu každého čtverce z hliníkové fólie a nalijeme na ni směs olivového oleje. Okraje alobalu utěsníme, abychom vytvořili balíčky, a položíme je na rozpálený gril. V uzavřeném grilu pečeme 15–20 minut.
V malé misce smícháme citrónovou šťávu, olivový olej, citrónovou kůru, dijonskou hořčici, med, sůl a mletý pepř.
Vzniklou směsí potřeme candáta, položíme ho na rozpálený gril a grilujeme 3–5 minut z každé strany.
Zeleninové balíčky opatrně otevřeme, zeleninu přendáme na talíř, položíme na ni grilovaného candáta, posypeme čerstvým tymiánem a podáváme.