Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Carpaccio z červené řepy

Ingredience

1 červená řepa
rukola
1 žlutá paprika
ledový salát
1 okurka
1 vejce

Postup přípravy

1

Červenou řepu vaříme cca 1,5 h (dávejte si pozor na to, aby bylo v hrnci stále dost vody).

2

Řepu necháme vychladnout, oloupeme ji nožem (první odřízneme vršek a spodek, potom se loupe pěkně jednoduše).

3

Nakrájíme ji na co nejtenčí plátky, které následně naskládáme na talíř.

4

Plátky řepy pokapeme olivovým olejem, osolíme a a nameleme na ně pepř.

5

Omytou zeleninu nakrájíme, lehce zakápneme olivovým olejem a přidáme na talířek k plátkům řepy.

6

Vajčko na hnělíčko (vaříme cca 5-6min) osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a přidáme k salátku a carpacciu na talíř =)

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3