Recepty Dezerty Pečené Celerové tyčinky
Ingredience
100 gramů celeru
150 gramů mouky (špaldové)
150 gramů másla
150 gramů nastrouhaného parmazánu
2 vejce
sůl
sezam (kmín, mák nebo lnéné semínka naposypání podle chuti)
Postup přípravy
 alt=
1
Troubu vyhřejeme na 180 °C. Očištěný celer najemno nastrouháme, přidáme mouku, tuk, sýr, strouhanku a jedno vejce a vypracujeme hladké těsto.
 alt=
2
Zabalíme ho do potravinové fólie a dáme odpočívat do chladničky na 10 minut.
 alt=
3
Těsto tence vyválíme, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme drobenkou. Tip: Aby se těsto při válení nelepilo, rozválejte ho přes potravinářskou fólii.
 alt=
4
Krájíme na 3 - 4 centimetry široké tyčinky.
 alt=
5
Dáme péct na 15 minut, nebo dokud nejsou pěkně zlatavé.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4