Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Do brokolicové směsi můžete přidat také nakrájené nebo namleté krůtí maso.
Brambory ve slupce vařte v lehce osolené vodě přibližně 16 až 20 minut. Zceďte je a nechte vychladnout.
Brokolici rozeberte na drobné růžičky.
Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte cibulku nakrájenou na kolečka a nechte ji zpěnit.
Přidejte brokolici a restujte asi 2 minuty.
Pitu dejte na plech vyložený pečicím papírem.
Na chléb položte kolečka brambor, posypte je směsí cibulky a brokolice, nakonec přidejte plátky mozarelly.
Pizzy dejte zapéct do trouby na 170 °C. Bude trvat asi 10 až 15 minut, než se sýr rozpustí a brambory lehce zezlátnou.
Nakonec pizzy posypte tymiánem.